U najavi

#LinkaPet

Pridružite se Linkapet zajednici danas i pronađite sve što vam je potrebno za brigu o vašim ljubimcima.

Teraristika

Glodari i mali sisrai

Farmske životinje

Hoteli i pet siteri

Veterinari, apoteke i laboratorije

Pet friendly

Grumeri, dresura i handling

#Najveća manifestacija Balkana

PetVet Expo - Budite deo nas!

Linkapet je online platforma koja je osmišljena da olakša život vlasnicima kućnih ljubimaca. Na našoj platformi možete pronaći sve što vam je potrebno za brigu o vašim ljubimcima, bilo da su u pitanju psi, mačke ili neke domaće ali i druge egotične životinje.

Mi smo mesto na kojem se vlasnici kućnih ljubimaca i prodavci iz pet industrije susreću i sarađuju. Naša platforma nudi širok izbor kategorija, uključujući psi, mačke, akvaristiku, teraristiku i mnoge druge.

Ako ste vlasnik kućnog ljubimca, Linkapet je savršeno mesto za pronalaženje kvalitetne hrane, igračaka, hrane i svega ostalog što je potrebno vašem ljubimcu. Ako pak imate nešto za prodaju, na našoj platformi možete postaviti oglas i lako pronaći kupce.

#Najveća manifestacija Balkana

PetVet Expo - Budite deo nas!

Naša platforma takođe pruža informacije o pet friendly mestima, kao i savete i članke o brizi za kućne ljubimce. Linkapet je mesto gde možete povezati sa drugim vlasnicima kućnih ljubimaca i pronaći sve što vam je potrebno na jednom mestu.

Pridružite se Linkapet zajednici danas i pronađite sve što vam je potrebno za brigu o vašim ljubimcima. Bez obzira da li želite da postavite oglas ili da pronađete nešto za svog ljubimca, mi smo tu da vam pomognemo.