Fabian Eliseo Arienti - Argentina

Fabian Eliseo Arienti je čin kojim se slučajno otkrije nešto srećno tražeći nešto sasvim drugo. Starfire je rođen iz slučajnosti, a mi gledamo unazad na više od 40 godina u čudesnom svetu izložbe i uzgoja čisto rasnih pasa, mi ne može pomoći zaokretima na putu koji su nas doveli do danas.
Rodom iz Buenos Ajresa, u Argentini, Fabijan Arienti emigrirao je u Sjedinjene Države u 1978.

Sa generacijama izuzetnih pobednika, Starfire’s Pomeranci su trenutno prepoznata kao najpobednička odgajivačnica Pomeranaca u istoriji rase zajedno sa mojim partnerom g. Tonijem Kabrerom, odgajajući Multi BISA i Vestminster Kennel Club pobednici koji mogu da se održe, u bilo kom ringu širom sveta, je pre pravilo nego pravilo izuzetak, za Starfire. Gospodin Arienti i gospodin Kabrera su uzgajali i posedovali jedini Pomeranci će ikada osvojiti 12 nacionalnih specijaliteta.

Vrhunac njegovog vremena u čistokrvnosti izložbu, međutim, i dalje bira Američki kinološki klub kao igračku Odgajivač godine za 2006. Starfire’s Kennel je uključen u rasu Azavakh više od jedne decenije, drži prvog AKC šampiona, prvog pobednika BISA od priznanja 2019. Starfire’s Azavakhovi su do danas oborili mnoge rekorde u okviru rase.  Trenutno ima licencu da sudi maltezere, pudlice, papiljone i pomerance., Međunarodni zadaci su uključivali: Argentinu, Englesku, Izrael, Meksiko, Španiju, Švedska, Litvanija, Rusija, Norveška.